Benvinguts al Paradís

El Noassar Park Center Experience és tot el que els amants del trial busquem a l’hora de poder practicar el seu esport preferit. Més de mil hectaries d’àrea de trial privada i vallada situada a la Vall de Camprodon, als afores de la urbanització Font Rubí de la acollidora i muntanyenca localitat gironina que li dóna nom.

Sense anar més lluny, el Noassar Park ofereix als seus visitants un escenari únic i inigualable per gaudir de la natura i de la muntanya. De fet, donades les seves particularitats d’altitud –de 900 a 1.100 metres–, de relleu –en ple Pirineu gironí i punt d’intersecció dels rius Ter i Ritort– i d’orientació –vers el Mar Mediterrani i amb les illes Medes a cop d’ull malgrat trobarse a menys de 25 minuts de diverses estacions d’esquí–, el seu entorn abrupte i feréstec cambia de color i fullatge amb les estacions convertint-se a cada moment en una experiència trialera irrepetible.

Rierols, arrels, pendents, pedres… tots els obstacles que puguis imaginar te’ls trobaràs per enfrontar-los quan i com vulguis; sol o acompanyat. Fins i tot roques artificials, emprades l’any 2017 y 2018 per configurar algunes de les 15 zones que van haver de superar els pilots participants al Gran Premi d’Espanya de TrialGP disputats dins del Noassar Park Center Experience.

Molt més que anar en moto 

Natura, esport, aventura… i també plaer, descans, gastronomia, salut i amor. ¿Per què? Les habitacions de l’Hotel Puig Francó es troben a menys de 100 metres del Noassar Park.

Campions del Món com Toni Bou, Jordi Tarrés, Martin y Dougie Lampkin, Laia Sanz o Emma Bristow, per citar-ne alguns, donen nom a les seves acollidores i rústiques 18 cambres dedicades als pilots més grans d’un dels esports més nostrats.

L’Spa i Zona de Relaxació son un altre dels seus atractius. Sauna seca i humida, jacuzzi amb diferents tipus de raig d’aigua a pressió, piscina d’aigua freda, dutxes climatitzades… Sense cap mena de dubte, multitud d’opcions per recuperar-se de l’esforç físic de tanta activitat o simplement per desconnectar i carregar bateries. També s’ofereix servei de massatge de relaxació, antiestrés i de recuperació a càrrec de professionals.

Parlar de Puig Francó es parlar també del Restaurant Mític, una de les millors experiències culinàries i sensorials dels Pirineus. I si només es vol fer una copa es pot gaudir del seu bar d’estil chill out amb terrassa.

¿Més? Senderisme, caça, pesca, escapades amb BTT… el romànic català, el compositor i músic Isaac Albéniz… Tu tries la teva aventura.

Tarifes

Noassar Trial Experience

Entrenar o anar en moto de trial per el Noassar Park es molt senzill. Només has d’enviar un correu electrònic a noassar.center@gmail.com o trucar al 972 74 00 23 (Hotel Puig Francó).

Aquestes són les diferents opcions que t’oferim des del Noassar Park Center Experience perquè ens visitis:

Ús de l’Àrea

40 € *

Ús de l’Àrea
Esmorzar al Restaurant Mític

55 € *

Ús de l’Àrea
Esmorzar i Dinar al Restaurant Mític

75 € *

Ús de l’Àrea
Dinar al Restaurant Mític 

65 € *

*Preu per dia

Noassar E-Bike Experience

Entrenar o anar en bicicleta elèctrica o E-Bike per el Noassar Park es molt senzill. Només has d’enviar un correu electrònic a noassar.center@gmail.com o trucar al 972 74 00 23 (Hotel Puig Francó).

Aquestes són les diferents opcions que t’oferim des del Noassar Park Center Experience perquè ens visitis:

Lloguer bici elèctrica

10 € / 1 hora

Lloguer bici elèctrica

50 € / 1 dia

Ús de l’Àrea

40 € *

Ús de l’Àrea
Esmorzar al Restaurant Mític

55 € *

Ús de l’Àrea
Esmorzar i Dinar al Restaurant Mític

75 € *

Ús de l’Àrea
Dinar al Restaurant Mític 

65 € *

*Preu per dia

Cursets Trial per a Nens

Si ets un pilot o motoclub i busques on impartir un curset de trial, no ho dubtis: Noassar Park Center Experience és el millor lloc per fer-ho. Només has d’enviar un correu electrònic a noassar.center@gmail.com o trucar al 972 74 00 23 (Hotel Puig Francó).

:

1 dia de curset
amb el dinar inclòs*

100 €

3 dies de curset
amb pensió completa*

250 €

5 dies de curset
amb pensió completa*

450 €

Cursos per adults: a consultar*

*Amb monitor (20 euros per dia)