L’últim cap de setmana d’agost se celebraran al Noassar Center Experience dels Dos Dies de Trial de Camprodon, cita que en aquesta la seva quarta ocasió recupera novament el seu format de dues jornades de competició. Seran el DISSABTE 29 i el DIUMENGE 30.
La cursa anirà novament a càrrec del MotoClub Olot, amb Carlos Casas, el pilot espanyol amb més presències en els Sis Dies de Trial d’Escòcia i que la temporada passada va tenir l’honor de lluir el dorsal 1 en la seva Vertigo durant la mítica cita escocesa, com a màxim representant.
Els participants hauran de completar cada dia un espectacular i llarg recorregut per alguns dels racons més icònics del Noassar Park. El primer d’ells, s’hauran de superar un total de 20 zones en una única volta. A l’endemà, en canvi, la xifra serà de 18 zones, també a escometre en un únic gir.
Entraran en acció aquest 2020 fins a CINC nivells de dificultat creixent, diferenciats entre si pels següents colors: GROC (molt fàcil), VERD (fàcil), BLAU (mitjà), VERMELL (difícil) i NEGRE (molt difícil), i com sempre la cursa es regirà sota el reglament NONSTOP.
El lliurament de dorsals als pilots, motxillers i seguidors que assisteixin a aquests dos dies es realitzarà el divendres previ a la cursa des de les 17:00 hores fins a 20:00 hores.
Si només es participa dissabte, es podrà recollir el dorsal el divendres des de les 17:00 hores fins a 20:00 hores o el dissabte des de les 7:30 hores fins a les 8:30 hores. En canvi, si només es pren part el diumenge, es lliurarà aquest mateix dia des de les 7:30 hores fins a les 8:30 hores. Preguem màxima puntualitat.
Els motxillers i els seguidors NO poden fer les zones.
Tant els pilots com els seguidors i els motxillers dels Dos Dies de Trial de Camprodon 2020 disposaran d’un tiquet regal amb l’esmorzar i el dinar del dissabte i d’un altre amb només l’esmorzar del diumenge; a més d’una bossa de roba obsequi amb una samarreta, un mapa del recorregut i obsequis diversos dels patrocinadors de la cursa.
El primer pilot a prendre la sortida cada jornada ho farà a partir de les 9:00 hores del matí.
Amb TrialGo, adéu a les targetes i a les esperes
Cansat d’esperar que finalitzi una cursa per saber quants punts has fet? Amb TrialGo s’han acabat totes les esperes. De fet, ja no faran falta ni targetes, ja que amb aquest revolucionari programa per fer classificacions, les puntuacions en paper ja són cosa del passat.
Els jutges de zona i els controls d’aquests IV Dos Dies de Trial de Camprodon estaran equipats amb dispositius amb TrialGo i, amb dos senzills passos, seran capaços de posar les puntuacions en línia i a l’abast de tothom en temps real.
TrialGo, de forma totalment automàtica, també elabora les classificacions amb totes les puntuacions de les zones i amb els desempats ja comptabilitzats. Així mateix, com que la informació està guardada en el sistema, en el mateix instant en què l’últim pilot acabi ja es podran consultar les classificacions finals de la jornada, així com la classificació combinada dels dos dies.
Però TrialGo i el seu mètode amb més d’una dècada d’experiència, és molt més. És un sistema integral i molt intuïtiu que comença, com ja han comprovat tots els que us hagueu apuntat a aquests Dos Dies de Trial de Camprodon 2020, amb la inscripció del pilot per a la cursa i finalitza amb les classificacions de la mateixa. Tot a través d’un telèfon mòbil.
Número total de participants, seguiment zona per zona, puntuació acumulada ‘in situ’ … i el millor de tot és que NO CAL DESCARREGAR NI INSTAL·LAR CAP APLICACIÓ. Només cal entrar a la web de TrialGo (www.trialgo.es) i seleccionar la competició desitjada. Tant si ets un dels participants com un simple aficionat o espectador de la mateixa.
Benvinguts al Paradís del Trial
El Noassar Park Center Experience és tot el que els amants del trial busquem a l’hora de practicar el nostre esport favorit. Més de mil hectàrees d’àrea de trial privada i tancada enclavades a la Vall de Camprodon, als afores de la urbanització Font Rubí de l’acollidora i muntanyenca localitat gironina que li dóna nom.
Sense anar més lluny, Noassar Park ofereix als seus visitants un escenari únic i inigualable per gaudir de la natura i la muntanya. De fet, donada la seva altitud –de 900 a 1.100 metres–, relleu –en ple Pirineu gironí i punt d’intersecció dels rius Ter i Ritort– i orientació –cap al mar Mediterrani i amb les illes Medes a simple vista tot i trobar-se a menys de 25 minuts de diverses estacions d’esquí–, el seu entorn abrupte i salvatge canvia de color i fullatge amb les estacions; convertint-se a cada moment en una experiència trialera irrepetible.
Rierols, arrels, desnivells, roques … tots els obstacles que puguis imaginar els trobaràs al Noassar Park; per enfrontar-los quan i com vulguis, sol o acompanyat. Fins i tot les pedres que al 2017 i al 2018 van formar part del Gran Premi d’Espanya de TrialGP disputats al cor del Noassar Park Center Experience.
Informació, tarifes i reserves, a www.puigfranco.es/noassar-park/, així com al correu electrònic info@puigfranco.es i al telèfon +34 972 74 09 71 (Hotel Puig Francó).
Destinacions imprescindibles
Parlar del Noassar Center Experience és parlar també de l’Hotel Puig Francó i del seu Restaurant Mític. No en va, es troben a menys de 100 metres de l’àrea.
Campions del Món com Toni Bou, Jordi Tarrés, Martin i Dougie Lampkin, Laia Sanz o Emma Bristow, per citar alguns, donen nom a les seves acollidores i rústiques 18 habitacions dedicades als pilots més grans del nostre esport.
L’Spa i la zona de relaxació són els altres atractius, com també ho són la sauna seca i la humida, el jacuzzi, la piscina d’aigua gelada, les dutxes climatitzades… encara que per l’època de l’any en què ens trobem de ben segur que serà l’espectacular piscina a l’aire lliure que el corona la que rebrà més visitants inesperats.
Sens dubte, múltiples opcions per recuperar-se de l’esforç físic i el mental de tanta activitat, o simplement per desconnectar i per recarregar bateries. També compta amb servei de massatge, antiestrès i de recuperació a càrrec de professionals.
El Restaurant Mític, per la seva banda, és una de les millors experiències culinàries i sensorials dels Pirineus. Els seus esmorzars, dinars o sopars no són simples viandes; són una forma d’entendre la vida. I si només es vol prendre una copa, res com fer-ho al seu bar d’estil chill out amb terrassa.
Consultes i reserves, a www.puigfranco.es, així com al correu electrònic info@puigfranco.es, i als telèfons +34 972 74 09 71 (Hotel Puig Francó) i +34 972 74 00 23 (Restaurant Mític).