Habitacions i suites

Habitacions individuals

Habitacions dobles

Habitacions dobles superiors

Suites junior

Suites de luxe

L’Hotel Puig Francó, situat a la urbanització Font Rubí, als afores de Camprodon, compta amb 18 exclusives habitacions dedicades als pilots més grans d’un dels esports més nostrats: el trial. Decorades amb fusta, pedra i autèntic tartan escocès, ofereixen al viatger tots els serveis i comoditats.

 Orientades cap al Mar Mediterrani, en els dies clars es pot arribar a veure les illes Medes, tot i estar situades a menys de 25 minuts de diverses estacions d’esquí pirinenques. Els clients més inquiets disposen d’un magnífic complex esportiu, piscina, spa i zona de relaxació.

Serveis

Piscina

Ús exclusiu per als clients allotjats a les habitacions de l’hotel

Gaudeixi d’un ambient idíl·lic que consta d’una terrassa d’uns 200 metros quadrats que disposa d’una piscina espectacular decorada amb rejols de pedra a l’interior i tot envoltada amb gandules rústiques.

També hi tenim taules i cadires per poder prendre un refresc a l’ombra dels para-sols. Tot Això gaudint d’unes vistes espectaculars a les muntanyes de l’alta Garrotxa i fins i tot en dies clars fins al golf de Roses.

Spa i relaxació

Tarifa per clients de l’hotel: 15€
Tarifa pels clients no allotjats a l’ hotel: 35€
(Ús exclusiu per a majors de 18 anys)

 

Consta de dues saunes una seca i una d’humida, jacuzzi amb diferents tipus de amb diferents tipus de raigs d’aigua a pressió, piscina d’aigua freda i dos tipus de dutxes amb diferents patrons de temperatura i pressió  per poder-se relaxar després de realitzar les diferents activitats esportives que els podem oferir durant la seva estada al nostre complex.

També oferim als nostres clients la possibilitat de gaudir de massatges de relaxació, antiestrès i recuperació amb una massatgista professional.

Pàdel

Disposem de 4 pistes de Pàdel en plena naturalesa a disposició de tot el públic.

Lloguer pista 1 hora: 20€
Lloguer pilotes: 4€
Lloguer pala: 4€
Llum pista: 3€
Servei de tovallola: 2€

Voleibol

Gaudeix d’un partit de Voleibol Platja en ple Pre Pirineu.

Servei gratuït pels clients allotjats a l’hotel.

Les tarifes pels clients no allotjats a l’ hotel són:
Lloguer camp: 20€ hora
Lloguer pilota: 4€
Servei de Tovallola: 2€

 

Gimnàs

Un espai tranquil i relaxat on podràs entrenar i fer exercici. Està equipat amb els més innovadors aparells i màquines per l’entrenament de resistència o de cardio.

Bicicletes

Lloguer de Bicicletes. Servei disponible pels clients allotjats a l’hotel
Preu per 4 hores: 16€
Preu per dia: 25€