Política de privadesa

DADES GENERALS

D’acord amb l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic posem a la seva disposició les següents dades:
Puigfranco, S.L. està domiciliada al carrer Calvet, 29 pral. 1A 08021 Barcelona, amb CIF B66427592. Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, Tom 44686, Foli 0018, Fulla 463484, Inscripció 1.
A la web www.puigfranco.es hi ha una sèrie de continguts de caràcter informatiu sobre l’empresa.
El seu principal objectiu és facilitar als clients i al públic en general, la informació relativa a l’empresa, als productes i serveis que s’ofereixen.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

En compliment del que es disposa en la Llei orgànica 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) s’informa l’usuari que totes les dades que ens proporcioni seran incorporades a un fitxer, creat i mantingut sota la responsabilitat de Puigfranco, S.L.
Sempre es respectarà la confidencialitat de les seves dades personals, que només seran utilitzades amb la finalitat de gestionar els serveis oferts, atendre les sol·licituds que ens plantegi, fer tasques administratives, així com remetre informació tècnica, comercial o publicitària per via ordinària o electrònica.
Per a exercir els seus drets d’oposició, rectificació o cancelación s’haurà de dirigir a la seu de l’empresa Puigfranco, S.L., escriure’ns al següent correu info@puigfranco.com o contactar-nos per telèfon al 972 740 971.